Amikor cégünk alakult, abban az időben szinte csak a SINGER varrógép márka volt a legismertebb, melynek a megbízhatósága már akkor is híres volt. Ettől függetlenül azért szükség volt a szaktudásunkra és arra, hogy esetenként a javítás mellett alkatrésszel és kiegészítőkkel lássuk el az ügyfeleinket.

Későbbiekben más gyártók termékei is megjelentek a piacon, így mi is igyekeztünk megismerni ezeket is, hogy a továbbiakban is szakszerűen tudjuk ellátni a munkánkat. Úgy érezzük, hogy ez sikerült is, mert ügyfeleink megelégedéssel ajánlanak bennünket ismerőseiknek, hozzátartozóiknak.

Nálunk természetesen az ügyfél áll az első helyen, hisz a kölcsönös kapcsolat az alapja annak, hogy a megvásárolt termékeket hosszú időn keresztül megbízhatóan és elégedetten tudja használni.

A magánszemélyeken kívül nagyon sok ipari, termelő cég van a partnereink között, akik a nagyobb ipari teljesítményű gépeket használják. Náluk is első szempont, hogyha meghibásodás történik, akkor gyorsan a helyszínen legyünk megjavítani a gépet, hogy minél előbb folytatni tudják a termelést. Természetesen ez is a profilunkhoz tartozik, hogy a gépeket háznál javítjuk meg, csak akkor szállítjuk műhelybe, ha nagyobb karbantartásra van szükség.

A gépek eladásán, javításán és karbantartásán kívül foglalkozunk még új és használt alkatrészek és egyébb kiegészítők (tű, cérna, olló stb.) forgalmazásával is.

Varrógép szerviz, javítás, Budapesten. Rövid határidős javítás.
Budapest VII., VIII., IX. kerületben ingyenes kiszállás.
Helyszíni varrógép szervizelés, javítás.
Varrógép üzlet, szerviz: 1087. Budapest, Berzsenyi Dániel utca 5.
Tel.: +36 30 530-6978
Ipari, háztartási varrógép alkatrészek.